Fiets

Voor mijn zoon zijn fiets gingen wij naar de fietsenzaak Vlissingen

fietsenzaak Vlissingen

Mijn zoon fiets heel veel en wij als ouders vinden het natuurlijk belangrijk dat zijn fiets goed is en veilig blijft in gebruik. Daarom zochten wij naar een fietsenzaak in Vlissingen. Door op internet “fietsenzaak Vlissingen” in te typen kwamen wij op de website van De Fietsenmakker. Wij, mijn man en ik, lazen op de site dat ze een onderhoudsservice hadden en dat besloot ons om een afspraak te maken.

fietsenzaak Vlissingen

Een goede werkende fiets voor meer veiligheid

De fietsenzaak in Vlissingen had een ruim aanbod aan fietsaccessoires hierdoor wisten wij onze zoon te verblijden met een stoere fietsbel. Wat voor ons het meest belangrijk was, was het onderhoud. Er moest wel het een en ander aan gebeuren dus bedachten wij ons al snel dat dit hoog in de kosten zou gaan oplopen. Echter was dit niet het geval, want voor de prijzen die hier worden gehanteerd hoefden wij het dan ook niet te laten. Onze zoon fietst nu veilig rond en daar zijn wij zeer gerust onder. Wij zijn een tevreden klant van deze zaak en dat besloot mij om dit blog te plaatsen op deze website.

Als u een kijkje neemt op de website dan kunt u zien dat bij deze fietsenzaak te Vlissingen een ruim aanbod heeft van diensten die zij leveren. Voor alles voor uw fiets bent u hier aan het juiste adres!

fietsenzaak Vlissingen

fietsenzaak Vlissingen