Fiets

Fiets Hilversum heeft leuke fietsen!

1Het onderwerp van vandaag fiets Hilversum. Vanaf jongs af aan ben ik gek op fietsen. Niet als wielrennen maar ik vind het heerlijk om rond te fietsen en te genieten van de buitenlucht. Ook vind ik het heerlijk om door vele bossen te fietsen. Helaas zijn lange afstanden moeilijk om af te leggen met een fiets. Verder dan twintig kilometer buiten mijn omgeving doe ik dan ook niet. Vandaar de keuze om opzoek te gaan naar een elektrische fiets. Met deze ben ik eens rond gaan kijken op het internet. Ik was benieuwd of ik ergens goedkoop een elektrische fiets kon kopen. Uiteindelijk kwam ik dan ook terecht op een goede website.
1

Wel of niet kopen

In verhouding met andere aanbieders is deze aanbieder een stuk voordeliger. Aangezien ik graag een elektrische fiets wilde kopen nam ik het besluit telefonisch contact op te nemen. Ik had namelijk een aantal vragen betreft de garantie en de kwaliteit. Na een goed gesprek nam ik het besluit in zee te gaan met deze aanbieder!

Een goede investering

De elektrische fiets werd een  week later geleverd. Meteen ben ik lekker gaan rondfietsen en ik ben dan ook super blij met deze aankoop. Het fietsen gaat bijna van zelf en ik hoef nauwelijks te trappen. Eindelijk kan ik langere afstanden fietsen en dit door fiets Hilversum. Ik raad deze winkel zeker aan als je graag een mooie fiets zou willen hebben.