Hertz autoverhuur Haarlem helpt je verder!

haarlem-autoverhuur.nl

Nog heel even en dan hebben we weer vakantie! Dan hebben we al weer een heel jaar hard werken achter de rug. Gelukkig heb ik de luxe dit jaar om even lekker op vakantie te gaan! En daar gaat Hertz autoverhuur Haarlem mij bij helpen!

vakantie

Even lekker er tussen uit

Zoals ik al zei ga ik en mijn gezin er dit jaar even lekker tussen uit. We willen graag drie weken naar het zonnige Zuid-Frankrijk gaan. Nu kunnen we kiezen om met het vliegtuig of met de bus te gaan, maar er is toch niks lekkerder om er zelf naar toe te rijden. Optimaal genieten van de reis, vind ik. Alleen vind ik het wel zonde om met mijn eigen auto zoveel kilometers te maken. Dat bespaar ik dan wel weer liever. Dus daarom ben ik gaan zoeken naar een autoverhuurder in Haarlem.

minilease

Hertz Autoverhuur Haarlem

Na niet zo lang gezocht te hebben ben ik terecht gekomen bij Hertz Autoverhuur in Haarlem. Dit ligt lekker dicht bij mij in de buurt. Ik had ze even gebeld om te vragen of het mogelijk was om voor 3 weken een auto te huren. En die mogelijkheid was er! Super! Ik ben er meteen even naar toe gegaan om te kijken of er ook een juiste vakantieauto te vinden was. Hertz Autoverhuur Haarlem heeft een breed aanbod aan voertuigen. Zo heb ik een Volkswagen Passat Variant uitgekozen voor mijn trip naar Zuid-Frankrijk. Ruimte genoeg voor mijn gezin en bagage! En dat alles voor een top prijs en een vriendelijke afhandeling! Auto staat nu voor mij gereserveerd en is kan ik ophalen de voor dat we vertrekken! Bedankt Hertz Autoverhuur Haarlem!

Volkswagen

 

Geef een reactie