Tip: transport bedrijf Etten-Leur

Afgelopen jaar had ik een spoed geval. Ik had een bestelwagen nodig binnen 2 uur.  Het was 23:00 en ik had geen idee waar ik op zo’n korte termijn nog een bestelwagen zou kunnen regelen. Ik had geen idee hoe ik dit ooit moest gaan regelen. De paniek brak mij uit. Dus ik ben snel gaan kijken op internet en gezocht naar transport bedrijf Etten-Leur en toen kwam ik al snel bij Yellow transport & Expressdiensten uit.

Logo

Binnen 45 minuten werd de bestelwagen op locatie gebracht

Wat was ik blij toen ik dit bedrijf had gevonden op internet. Ik had direct contact met hun opgenomen. Het was al in de avond, maar toch werd de telefoon opgenomen: hoe super is dat! Het bedrijf is namelijk 24 uur per dag bereikbaar.

Ik mijn situatie uitgelegd en doordat ik binnen een straal van 50 kilometer rondom Etten-Leur woon werd de bestelwagen binnen 45 minuten op locatie gebracht. Ik had nooit gedacht dat het zou lukken. Ik kon mijn geluk niet op.

vrachtwagen

Super service

Dit bedrijf heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb dan ook niets anders dan lovende woorden voor dit bedrijf. Het is nu alweer een jaar geleden en nog steeds ben ik klant. Nooit heeft dit bedrijf mij in de steek gelaten. Bij dit transport bedrijf in Etten-Leur, ben jij als klant koning. Het bedrijf is flexibel, leveren uitstekende service en denken mee.

auto

Als jij opzoek bent naar een goed en betrouwbaar transport bedrijf in Etten-Leur, dan is Yellow transport & Expressdiensten echt het ideale bedrijf.