Snel geslaagd bij http://www.rijschooltilburg013.nl/

Gratis proefles

In de afgelopen maanden heb ik rijlessen gevolgd bij http://www.rijschooltilburg013.nl/. Dit was nodig omdat ik mijn rijbewijs wilde halen. Ik wilde mijn rijbewijs halen omdat ik na 20 jaar is een keer van die fiets af wilde. Ook vond ik het erg fijn als ik in de winter een auto zou hebben. Uiteindelijk ben ik vorige week geslaagd, dus die auto voordat de winter aanbreekt komt er zeker!

Ik haalde het in 1 keer

 

De rijlessen zelf vond ik heel goed gaan. Ik had er namelijk maar 20 nodig en ik was binnen een tijd van 3 maanden klaar. In die 20 lessen zag ik in elke les groei ontstaan. Het rijden ging me dan ook steeds beter af en mijn rij instructeur was erg tevreden na elke les over mij. Hij vertelde me dat ik een van de snelst groeiende lesser was. Ik kon dit erg waarderen er vertelde dat het misschien wel door hem kwam. Het theorie en praktijk examen gingen me ook goed af. Ik haalde het namelijk in 1 keer.

keys

Uitstekend opgeleid door http://www.rijschooltilburg013.nl/

 

De auto waarin we reden vond ik heel erg fijn want het was een automaat. Voor een beginnende rijders is dit sowieso al fijn. Nu ik mijn rijbewijs heb gehaald weet ik zeker dat ik dat volledig heb de danken aan http://www.rijschooltilburg013.nl/. Deze rijschool heeft mij uitstekend opgeleid en ik merk dat ook als ik aan het rijden ben. Ik heb het gewoon onder de knie. Nu mijn broertje ook wil gaan lessen weet ik al wel een adresje voor hem. Ik weet zeker dat hij ook in een korte periode geslaagd zal zijn. Wel ben ik ervan overtuigd dat je motivatie moet hebben om je rijbewijs te halen. Ik had dat in ieder geval wel.