Parkeren

Niet alleen veilig maar nu ook voordelig parkeren met Smart Parking

Ben je zelf ook zo trots op en blij met je voertuig en wil je twee vliegen in één klap slaan tijdens je vakantie, lees dan eens wat voor tips ik allemaal voor je in het verschiet heb. Ik heb namelijk een manier gevonden om gemakkelijk van en naar ‘s lands grootste luchthaven te rijden én je auto er veilig te parkeren.

Kijk even met me mee!

Vergeet niet je kortingscode te gebruiken bij Schiphol Smart Parking
Vergeet niet je kortingscode te gebruiken bij Schiphol Smart Parking

De website van Parkeren Schiphol staat namelijk boordevol verschillende alternatieven die er zijn voor parkeren via de service van de luchthaven zelf, er zijn namelijk vele opties om rondom het vliegveld te parkeren, bijvoorbeeld met een valet service of een shuttlebus die je van en naar het vliegveld brengt.

Kortingscodes die je kunt inzetten bij het parkeren

Parkeer je je auto liever met de service van Smart Parking, dan kun je ook hierop grote kortingen verwachten. Een kleine greep van de website leert me namelijk dat je van verschillende kortingscodes met betrekking tot Smart Parking gebruik kunt maken. Een kortingscode voer je in bijvoorbeeld voordat je je bestelling of reservering definitief maakt – waarna je logischerwijs een percentage of een vast bedrag aan korting kunt verwachten. Hieronder heb ik enkele van die kortingen die je kunt verwachten geplaatst, opdat je vast een indruk krijgt van de mogelijkheden. Ben je van plan om van Schiphols eigen parkeergelegenheid gebruik te gaan maken, weet dan dus dat je op het veilige parkeren hier ook altijd nog wat voordeel kunt zien te behalen!

harry1

harry2

harry3

harry 4

Dan rest mij niets anders dan je een plezierige en onbezorgde trip te wensen – wetende dat je auto veilig en wel staat bij deze slimme manier van parkeren zal een hoop schelen!