motor

Op de motor op vakantie

Mijn vrouw en ik zijn echte motorfanaten. Deze zomer is dan ook de tiende keer dat wij samen met de motor op vakantie gaan! Ja je hoort het goed, de tiende keer alweer. Met de motor op vakantie is geweldig. Wij gaan nooit naar dezelfde bestemming en zien daardoor altijd weer nieuwe dingen. Dit jaar gaan we naar een plaatsje in Zuid-Frankrijk dat we hebben geboekt via Eurocamp. Ik kan niet wachten! We hebben allebei een goede en veilige motor voor lange afstanden, veilige motorkleding en handige bagage motortassen.

 

Bagagetas van kwaliteit

Een speciale motortas is erg handig wanneer je op vakantie gaat. Er zijn diverse soorten bagagetassen zoals motorrugtassen, tanktassen en zadeltassen. Zelf heb ik een leren rugtas en stop ik  hier altijd de belangrijkste spullen in zoals mijn paspoort en mijn andere pasjes. Deze rugtas maak ik vast aan mijn borst met een handige sluiting.  Daarnaast hebben mijn vrouw en ik beide een handige Alpinestars tanktas die je, zoals de naam het al zegt, bevestigd op de tank van de motor. de tas beschikt over een doorzichtig venster waardoor je er een kaart en GPS houdertje in kunt doen. Ook is de tas bestand tegen regen. Absoluut de handigste tas voor vakantie is de zadeltas die ik onlangs van het merk Oxford heb gekocht. Er past ontzettend veel in deze tas en je kunt hem op diverse manieren gebruiken.

art 2

 

Dankzij al deze tassen kun je ontzettend veel meenemen op vakantie. De motor is mijn favoriete vervoersmiddel voor vakantie. Wat is jouw favoriete vervoersmiddel?