Fietsenwinkels Utrecht

t jochie logo

Ben jij nog op zoek naar fietsenwinkels Utrecht? Dan ben je bij fietsenwinkel ‘t Jochie aan het juiste adres. Deze fietsenwinkels Utrecht zijn goed in wat ze doen en ik ben erg blij met de reparatie van mijn fiets.

t jochie 2

Nieuw in Utrecht

Ik woon nog niet zo lang in Utrecht en was dan ook erg blij dat er een fietsenwinkel dicht bij mijn huis te vinden is. Ik ben erg vaak op de fiets te vinden, na een leuke avond uit of gewoon onderweg naar het werk. Door het vele gebruik dat ik van mijn fiets maak gaat de band helaas nog wel eens lek of ligt de ketting er herhaaldelijk af. Wanneer je je fiets net zo vaak als ik gebruikt moet dit snel gerepareerd worden. Ik was er dan ook erg blij toen ik erachter kwam dat er een fietsenmaker (letterlijk!) bij mij op de hoek zit. Ik kan zo met mijn lekke band of kapotte ketting naar de fietsenmaker lopen en ik word dezelfde dag nog geholpen, super dus!

t jochie

Tweedehands

Toen ik in Utrecht ging wonen werd mij door vele mensen aangeraden om geen gloednieuwe fiets mee te nemen als je op kamers gaat wonen. Deze fietsen worden snel gestolen omdat ze mooi en veel geld waard zijn. Ik heb toen op aanraden mijn mooie fiets verkocht, en een minder mooie tweedehands fiets gekocht. Deze worden minder snel gestolen.