Auto verkopen

directverkochtDirectverkocht.be, de naam zegt eigenlijk al genoeg. Meld je gratis en zonder verdere verplichtingen aan en je auto is vrijwel direct verkocht. Zonder problemen je auto verkopen tegen het allerbeste bod is nu geen enkel probleem meer. Meld je aan en ontvang direct de allerbeste prijs voor je auto.

 

Aanmelden is gratis en simpel. Vul de persoonlijke gegevens in, voer de gegevens van je auto in zoals merk, model, jaar en vul dat aan met zoveel mogelijk kenmerken. Voeg een leuke foto toe en klaar is kees. Meer hoef je niet te doen. Directverkocht.be doet de rest.

 

Zodra jij je auto verkopen hebt ingevoerd kunnen aangemelde handelaren beginnen te bieden op je auto. Jij blijft daarbij volledig anoniem, niemand kan jouw persoonlijke gegevens zien, alleen de gegevens van de auto die je wilt verkopen.

 

Nadat het bieden is begonnen krijg jij binnen 48 uur het hoogste bod gepresenteerd. Jij beslist dan zelf of je het bod wilt accepteren of niet, je bent niks verplicht. Accepteer je het bod, dan wordt je in contact gebracht met diegene die het hoogste bod heeft uitgebracht. Zo simpel is het. Je handelt vervolgens zelf de verkoop met de koper af. Alle kopers zijn serieus en betrouwbaar, want ze zijn allemaal van te voren door directverkocht.be gecontroleerd.

 

Tijdens het bied proces wordt je ook niet lastig gevallen met telefoontjes of mailtjes, jij ziet alleen het uiteindelijke hoogste bod. Zo gemakkelijk is het om je auto te verkopen.

 

Geef een reactie